maanantai 30. joulukuuta 2013

Yksi pieni toivomus: Rankkasade

Huomiselle nimittäin, voi kun ois kivaa! Tosin ei nuo viikonlopun sateetkaan ole pahimpia räkänokkia ennen virallista paukutteluaikaa pitänyt poissa pahanteosta. Lähes joka lenkillä on pamahdellut. Yhtään rakettia en itse ole nähnyt. Se myös tarkoittaa sitä, että en ole päässyt purkamaan raivoani näille kakaroille vaan joutunut puhisemaan itsekseni otsa kurtussa lenkkipoluilla. 

Meidän lenkit on paukuttelusta huolimatta sujuneet kohtuullisen hyvin. Pessimistin vikaa kun jonkun verran löytyy, niin on vaikea sanoa että TODELLA hyvin, uskon sen kostautuvan vielä. 

Aloitin perjantaina vuohenjuuri-valeriaana (KLIK) kuurin molemmille koirille. 
Torstaista eteenpäin on Vilin vakiolenkkivarustukseen kuulunut myös Thundershirt (KLIK).
Huomenna klo 17.30 ja klo 23.30 Vili saa myös annoksen Valeriaanaa (KLIK).

On aivan sama kuuluuko pamahdus läheltä vai todella kaukaa, Vili erottaa silti "vaarallisen" vaarattomasta. Vaarallisia ovat aseet ja raketit. Vaarattomia oikeastaan kaikki muut kovat äänet. Nämä meidän lenkeillä pamahdelleet raketit on luokiteltu nyt vaarattomiksi (!!!!). Paitsi yksi oli vaarallinen, tällöin oli Thundershirt saunassa kuivumassa pesun jäljiltä. Joten joudun myöntämään että se toimii! 

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on myös paukkuarkojen koirien omistajia ja mikäli ette ole vielä kokeilleet Thundershirttiä, niin suosittelen sitä kovasti. Kyllä, tämä on mainospuhe, mutta itse en hyödy siitä yhtään mitään, olen vain kovin onnellinen että me ollaan löydetty joku apu edes näille UV:ta edeltäville päiville. 

Vilin Thundershirt (*) on kokoa S. Aluksi olin itsekin skeptinen koko tuotetta kohtaan, mutta en voinut olla kokeilematta kun sillä on kuukauden palautusoikeuskin.

* Thundershirt-paidan toiminta perustuu jatkuvaan hellään paineeseen, joka luo turvallisuuden tunnetta ja rauhoittaa koiraa tilanteessa, jossa se kokee itsensä levottomaksi.
www.mustijamirri.fi

 Kotimatkalla poikkean Tammiston Murren Murkinaan ostamaan isot luut, jotka pojat saa huomenna iltapalaksi, Jutille ainakin maistuu, toivotaan että Vilikin pystyy rauhoittumaan syömään.

Tekisi mieli julkaista tämä vasta illalla kotona, jotta saisin lisättyä myös kuvia, mutta julkaisen nyt jo siinä toivossa että joku nappaa tästä jotain vinkkejä omaan UV:n viettoon.

Rauhallista uutta vuotta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Niin samat toiveet ja ajatukset täällä!

    Meillä terrierit ovat toistaiseksi ottaneet aika lungisti nämä muutaman vuodenvaihteet, mutta en soisi mitään ylläreitä enkä tilanteen pahenevan. Omistajansa on siis erityisen paukkuärtyisä :D

    Isot ydinluut meilläkin jo hankittuna. Olen myös itse kuullut paljon hyvää tuosta Thundershirtistä vaikkei omakohtaisia kokemuksia olekaan. Viimeisin tarina oli rauhoittumisesta autoiluun...

    Rauhallista vuodenvaihdetta toivotellen
    Anne (salainen heeleri-fani), Sohvi ja Pomppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset!

      Toivottavasti teillä jatkuukin samaan malliin! Koiran paukkuarkuus on niin turhauttavaa, kun sille ei oikein mitään voi tehdä sitten kun tilanne on päällä.

      Thundershirtin teho oli myös tänään testissä kun oltiin Ojangossa Jutin kanssa treenaamassa ja Vili oli mukana vähän tottistelemassa. Toimi hyvin kun paukkui aina silloin tällöin, mutta kesken meidän tokoilujen alkoi ulkona kauhea rytinä, se oli Vilistä ihan liikaa. Vili juoksi suoraan boksiin piiloon.. Mutta onneksi se auttaa edes vähän :) Palautuminenkin on nopeampaa.

      Minttu onkin tainnut joskus jotain vinkata, jos oot hänen kavereitaan ;)

      Poista